Forbrugernes helligdag


Forbrugernes helligdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Fredag er De Globale Forbrugeres Helligdag. En dag, hvor vi mindes det vanvittige overforbrug, vi har gang i hver eneste fredag.

En fredag, hvor fattigrøve må stå uden for butiksvinduerne, som pigen med svovlstikkerne, og betragte festen i nøjsomhed og afsavn. Man kan selvfølgelig bare tage et kviklån på stedet og få del i fredagens milde gaver. Sådan skal det jo heller ikke være!

Det er lidt sort.

Deraf navnet: Sort Fredag! Men egentlig kan man da kun blive taknemmelig over, at detailhandlen tilrettelægger en dag om året til refleksion og eftertænksomhed over alt det, vi har til rådighed i overflod. Man skulle næsten samles i stearinlysets skær torsdag aften med venner, familie og kalkun til det sidste måltid, inden forbrugsfesten styrter os rundt fra Herodes til Pilatus.

Det er også en meget lang fredag, og hvem ved om den ikke forsøger at overtage tjansen som langfredag?

Jeg ønsker jer uanset en glædelig immateriel tid, men kan du nu ikke holde fingrene fra opsparingskontoen på fredag, og aner du ikke hvad du skal købe, så køb en kærlig overraskelse til nogen, der faktisk står og mangler, og giv et smil og et skulderklap til de mange butiksmedarbejdere og erhvervsdrivende, der klæder døgnet på til festlighederne.

Og hvis du nu ikke kan komme i tanke om nogen, der mangler eller ikke møder nogen trængende på din vej, så mangler jeg faktisk et 75 tommers OLED tv, et rejsegavekort til Maldiverne og en specialdesignet guldbelagt kreditkortholder til min trofaste følgesvend: dankortet.

Forbrugernes helligdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce