Fake news fra Dansk Folkeparti


Fake news fra Dansk Folkeparti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Den ivrige læserbrevsskribent Ejler Schütt (viceborgmester fra Dansk Folkeparti, red.) har nu i hele tre læserbreve kommet med udokumenterede påstande/formodninger/gætterier omkring, hvad der for nylig er foregået på Storetorv en sen nattetime og ikke mindst, hvem der var involveret.

Selv om Ejler Schütt har lov at bruge sin ytringsfrihed til at fremføre sine holdninger, kan vi forhåbentligt alle blive enige om, at sådanne holdninger skal baseres på fakta. Netop i denne tid, hvor fake news er blevet et stort samtaleemne, er det yderst vigtigt, at vi kan stole på de folkevalgte politikere og i særdeleshed dem, som varetager de ledende hverv.

Jeg synes, det er foruroligende og uværdigt, hvis en viceborgmester i Aabenraa Kommune opfinder historier om "uroligheder" forårsaget af udlændinge. Den eneste måde, Ejler Schütt kan bevare en form for troværdighed over for alle borgere i Aabenraa kommune, er ved at afsløre kilden til sine formodninger eller indrømme, at det er fri fantasi fra hans side.

Man kunne jo fristes til selv at komme med formodninger om, hvem der kunne have videregivet fortrolige oplysninger til Ejler? Men det vil jeg undlade at gøre, da jeg ikke har dokumentation for en sådan påstand.

Fake news fra Dansk Folkeparti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce