Får vi penge til ældreplejen, Schütt?


Får vi penge til ældreplejen, Schütt?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: I et læserbrev 7. august soler Ejler Schütt, Dansk Folkeparti, sig i lyset af værdighedsmilliarden til kommunerne afsat fra 2016 og til og med 2019, og ES giver et overblik over, hvad Aabenraa Kommunes andel heraf så er blevet anvendt til, og som Seniorrådet også har afgivet høringssvar til.

Men jeg synes faktisk, det ville være mere interessant at læse, hvad Dansk Folkeparti har foreslået på det lokale plan? - altså her i Aabenraa Kommune i de seneste to år på ældreområdet - for at dække et stigende behov for pleje.

I et læserbrev i JV 26. oktober 2017 giver ES udtryk for, at "Dansk Folkeparti i Aabenraa kommune arbejder for en værdig og god ældrepleje, som skal sikre den nødvendige hjælp og omsorg og værdighed til vore ældre. Og ingen skal være i tvivl om, at vi vil have ordentlige arbejdsforhold for vore ansatte. Vi ønsker flere varme hænder i hjemmeplejen og på plejehjemmene og fjernelse af udgifterne til unødvendig bureaukrati. Vi ønsker to faste nattevagter, hvilket vil fremme både fleksibiliteten og sikkerheden og skabe ro."

Mange flotte ord, men hvornår har I fremsat forslag herom? - Seniorrådet har påpeget ovennævnte mangler gennem de senere år, men intet parti har støttet vore forslag!

Seniorrådet ser nu frem til mange gode forslag til det kommende budget 2019 især fra Dansk Folkeparti ud fra ovenstående og fra Venstre, der i valgkampen i november 2017 gav løfte om at ville afsætte 15 mill. kr. til ældreområdet i 2019.

Får vi penge til ældreplejen, Schütt?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce