Et par borgerlige ord med på vejen


Et par borgerlige ord med på vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Man kan vidst godt sige, at jeg har fået et par borgerlige ord med på vejen den seneste tid. Det giver helt naturligt nogle knubs, når man træder ind på en kampplads. Også selvom budskabet er fred.

Det er måske lidt, ligesom hvis man prøver at redde nogen, der føler, de er ved at drukne. Man prøver at gribe ind og skabe tryghed, men bliver let trukket med ned. Når det gælder Fjordskolen, synes alle åbenbart, jeg skal blande mig udenom. Det er så nok også det eneste, alle er enige om.

Jeg er gået ind i opbakningen til en god fjordskole, fordi jeg gerne vil støtte elever og deres forældre samt medarbejderne. Det kan jeg gøre med vidensdeling og samarbejde. Men jeg vil ikke indgå i grupper, der angriber andre personer, og søger ej optagelse i konspirationsteoretikernes lokalforening. Jeg låner ikke min spade ud til fortsat grøftegravning.

Jeg vil selvfølgelig ikke kæmpe mod fjordskoleforældrene. Det ville jo være absurd. Det er jo bl.a. dem, jeg forsøger at hjælpe ud af kampen og ind i et samarbejde.

Det ligger også i den konservative ideologi, at staten skal holde hånden under de svageste i samfundet. Det er ikke kun et samfundsanliggende, men efter min mening også et personligt ansvar. Kommunen kan ikke løfte alle opgaver. Civilsamfundet må være med.

Kampen om placeringen er afgjort. Derfor arbejder jeg for den bedst mulige Fjordskole i Kruså.

Et par borgerlige ord med på vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce