Et Loddenhøj for alle


Et Loddenhøj for alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Loddenhøj Strand har altid været alle borgernes strand. Om man er turist eller lokal borger, om man kommer for at sejle, surfe, gå tur eller bade, så har man altid haft mulighed for at benytte og nyde stranden. Ingen har haft flere rettigheder end andre, og ingen har kunnet gøre krav på mere end andre. Det er et rigtigt godt princip i det offentlige rum, for det eliminerer enhver strid om ejerskab og rettigheder.

Jollehavn Loddenhøj ønsker at bryde med det princip. De gør krav på en stor del af stranden til alene deres ærinde. Næsten 100 meter af den offentlige strand ønsker de at veksle til privat brug. De vil have en plads, som de betaler for til deres båd, og som ingen andre derfor kan gøre krav på. Det vil svare lidt til, at strandgæsterne kunne købe en plads for en sæson, som ingen andre kunne bruge. Det har naturligvis skabt en stor modstand med uvenskab og strid til følge.

Jollelauget ønsker, at byrådet godkender projektet og laver lokalplan for Loddenhøj. Men ligeså længe der ikke er skabt konsensus i lokalområdet omkring projektet, er det ikke klar til politisk behandling. Byrådet kan ikke skabe lokal opbakning, og hvis projektet bliver vedtaget på trods af lokal uenighed, så vedtager man også uenigheden som fast del af projektet. Revurderer projektet lokalt og se, om der findes en løsning, der tilgodeser alle parter.

Et Loddenhøj for alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce