Er Fjordskolen fremtiden eller fortiden?


Er Fjordskolen fremtiden eller fortiden?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Mandag er der valg til Fjordskolens bestyrelse. Det har været en turbulent tid de seneste år, og i den kommende bestyrelsesperiode byder på arbejdet med flytning til nye lokaler i Kruså.

Det er vel alle læsere bevidst, at det ikke har været let. Den nærmeste fortid har budt på masser af skuffelser og brudte forventninger, beskyldninger, misforståelser og dialogdræbende kommentarer, der alt sammen har fyldt op i både nærværende avis, på de sociale medier og i resten af virkeligheden. Men hva' så nu?

Min politiske ambition er at bidrage til at pulje de mange gode kræfter til at samarbejde om en god flytteproces, at se, om vi sammen kan løse nogle af de forhold i Kruså, der især bekymrer forældre og personale.

Men når jeg opfordrer til at samarbejde, mødes jeg ofte af løftede øjenbryn, med vrede og forargelse fra især forældre. Folk minder mig om det tillidsbrudte samarbejde med Aabenraa Kommune.

Nu er vores kommune ikke bemandet med kyniske skurke, og jeg har aldrig mødt et eneste menneske, der ikke ønsker alt muligt godt for Fjordskolens børn og personale.

Det opleves, som om jo mere gåpåmod jeg lægger for dagen, jo mere vrede bliver jeg mødt med. Devisen synes at være: Uanset hvad bliver det ALDRIG godt. Basta.

Jeg vil alligevel opfordre til, at alle gode kræfter samles om at gøre overgangen og indflytningen så god, som vi kan. Jeg vil gøre mit til at finde løsninger og forsøge at trodse alle misforståelser og tillidsbrud.

Det vil gavne både skolens børn, forældre og ansatte.

Er Fjordskolen fremtiden eller fortiden?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce