En forkert beslutning om gospelkoret


En forkert beslutning om gospelkoret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Menighedsrådet i Aabenraa Sogn har taget en forkert beslutning!

For ca. 10 år siden var jeg som næstformand i menighedsrådet pavestolt over, det var lykkedes at ansætte én af Danmarks bedste og mest musikalske sognemedhjælpere, nemlig Torben Callesen. Vi var i menighedsrådet en dårlig arbejdsgiver, for Torben gjorde opmærksom på flere forhold, som vi slet ikke havde tænkt på.

Det fik vi rettet, og Torben trivedes godt i nye job.

Problemet var bare, Torben var lysår foran os i tankegang. Da han begyndte at udvikle Gospel, var vi begejstrede i Sct. Nicolai, men negative i Sct. Jørgen og Høje Kolstrup. Da de sad på flertallet, var det op ad bakke lige fra begyndelsen.

Trods det fik Torben oparbejdet fire gospelkor. På trods af man i flertallet sagde, det bare var en "døgnflue", kunne Torben fylde Sønderjyllandshallen to gange på en søndag med sit glade budskab omkring bibelhistorien.

Selvom jeg ikke er gospelfan, synes jeg, det er så livsbekræftende at se børn og voksne udvikle sig i den hellige sang. Yderligere burde vi i menighedsrådet være glade for, at Torben evnede at få folk ind i kirken.

Ganske vist har Torben selv sagt op, men det var, efter at han blev mobbet ud!

Torben har evnet "at sætte Aabenraa på landkortet". Selv til det årlige stiftsmøde i Haderslev bad biskoppen gospelkoret om at komme og underholde

Medens man jubler i Sct. Jørgen og Høje Kolstrup, er vi meget kede af det i Sct. Nicolai Kirke.

En forkert beslutning om gospelkoret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce