Drift og anlæg i Aabenraa Kommune


Drift og anlæg i Aabenraa Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: I onsdagens JydskeVestkysten var der et udmærket læserbrev fra Erwin og Kurt Andresen (SP, red.). For hvor trænger det til udbedring af vejene i kommunen. I særdeleshed i det, vi kalder "udkant".

Vi har også kunnet læse, hvad der er brugt til bymidten i Aabenraa (51 mill.kr.). Så får vi lidt bidrag fra staten, men alligevel et voldsomt beløb. I havneområdet og store anlæg venter. Pullerter i bymidten 1,3 mio. kr. og årlig drift på 100.000 kr. Nye store anlæg venter i havneområdet. Her er ingen problemer. Ideerne er der, men nu er pengene åbenbart væk.

Er det ikke på tide, at teknik- og miljøudvalget kommer under overvågning? Eller er det forvaltningen, der skal have sat nogle grænser for deres idéudfoldelse. Vi ser i øjeblikket i Padborg-området, at der står kantsten mange steder i rabatten. Fuldstændigt overflødigt. Få nu fjernet det tegnemateriale fra forvaltningen og magten tilbage til udvalget.

I området, hvor jeg bor (Holbøl), er der en adgangsvej til byen (Møllevej), der ikke findes ringere i Afrika. Her er masser af trafik bl.a. til Grænseegnens Friskole, men også bustrafik og lastvogne.

To biler kan ikke køre forbi hinanden, uden at den ene skal ind i rabatten, hvor der er huller så store, at det er en skandale.

Kommunen har ad flere omgange haft projekter i gang på Møllevej. Men det er helt åbenbart den største amatør i forvaltningen, der har haft ansvaret. Reparerer man om mandagen, er det ikke at se om onsdagen. Er det postej, de putter i rabatten?

Drift og anlæg i Aabenraa Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce