Cyklist i Aabenraa Kommune


Cyklist i Aabenraa Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Det er rigtigt dejlig at se, at der er nogle aktive personer i kommunen, som gerne vil have etableret nye cykelstier og mere sikre forhold for cyklister - det er også en af årsagerne til, at vi fik etableret en lokalafdeling af cyklistforbundet i kommunen i 2017.

Ønsker de pågældende personer, at cyklistforbundet bakker op omkring nye stier og andre projekter, så er det med at melde sig ind i cyklistforbundet nu. Kun sammen står vi bedre rustet over for kommunens politikere.

Cyklistforbundet lavede i samarbejde med Dansk Cykelturisme en spørgeundersøgelse i forbindelse med kommunalvalget i 2017 omkring cyklisme (investeringer i cykelinfrastuktur, trafiksikkerhed, børn og skolecykling og cykelturisme). Undersøgelsen blev sendt til alle kandidater, der stillede op til kommunalvalget, men kun 11 af de nuværende 31 byrådsmedlemmer tog sig tid til at svare på spørgsmålene.

Af disse 11 politikere er der kun en, som benytter cyklen som primært transportmiddel, mens tre andre benytter cyklen som sekundært transportmiddel.

Undersøgelsen viser, at cyklisme har en meget lille prioritet hos politikerne i Aabenraa Kommune - derfor ser vores cykelnet måske også ud, som det gør.

Hvis du ønsker, at der skal laves om på det, er vi nødt til at stå sammen.

Du kan være med til at støtte arbejdet ved at møde op på cyklistforbundets generalforsamling den 25. september 2018, som afholdes på Hærvejsskolen i Rødekro kl. 19.00, hvor alle er velkomne.

Cyklist i Aabenraa Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce