Budgetter og politikernes samvittighed


Budgetter og politikernes samvittighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Her på falderebet til, at politikerne i Aabenraa Byråd skal forhandle om budgettet, vil jeg gerne sende en opfordring til alle partier.

Sørg nu for at få samlet op på Fjordskole-projektet.

I bør starte med høringssvarene og så ellers arbejde jer frem til de oplysninger og fortsatte mangler, som vi fra bestyrelsens side igen har påpeget så sent som på et møde med Børne- & Uddannelsesudvalget den 27. august 2018.

Der er fortsat rigtig mange hængepartier, der skal gøres noget ved, før man nærmer sig at holde løftet om en mindst ligeså god skole.

Lige nu ser det ud til, at borgmesteren er ved at løbe fra sit løfte, og så må vi håbe at DF's Ejler Schütt holder sit løfte om at ville holde Thomas Andresen op på, hvad han flere gange har stået i byrådssalen og lovet.

Vi har kunnet følge med i, at når det kommer til, at der skal træffes beslutninger, for at skolen netop kan blive mindst ligeså god, så stemmer Venstre bare imod og vil pålægge Fjordskolen diverse udgifter eller sende opgaven om at finde midlerne over til de partier, der efter bedste evne forsøger at leve op til det løfte, som borgmesteren flere gange har givet.

Det er en uanstændig måde at føre politik på, når man blot beslutter noget og med store armbevægelser nærmest udskriver blanko-cheks for derefter ikke selv at ville finde midlerne til det.

Nu er det blot at afvente, at politikerne tager de beslutninger, som de har samvittighed til.

Budgetter og politikernes samvittighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce