Borgerlige, men også grønne


Borgerlige, men også grønne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Det falder byrådsmedlem Jens Wistoft (V) for brystet, at Det Konservative Folkeparti tager skyldige hensyn til naturbevarelse ved lokalplaner. Det får ham til at konkludere, at vi ikke er erhvervsvenlige, at vi er frygtsomme og klynkende - ja vi er endda ikke løsningsorienterede? Han er endda så irriteret på os, at han har brug for at skrive det i avisen, efter at han først har blandet tingene godt sammen.

Vi takker for muligheden til at forklare os lidt tydeligere. Måske tredje gang er lykkens gang?

Lokalplaner er irreversible, når de først er rullet ud. Derfor skal vi planlægge vores bosætningspolitik med omhu for den natur, der efter vores opfattelse mere beriger end begrænser Aabenraa. Både for vores egen og vores efterkommeres skyld.

Vi skelner ikke mellem de kommunale og de private udstykninger, og som det fremgår af byrådsreferatet, har vi sammen med Wistoft stemt for lokalplansforslaget i sag 11, og mit gennemarbejdede indlæg blev bragt ved sag 9, hvor vi to konservative stod sammen med Jens Wistoft mod forslag fra S. Vi har i ingen af sagerne stemt imod!

Vedr. sommerhusene ved Kollund Østerskov havde vi i den grad opbakning fra erhvervslivet.

Vi er et borgerligt parti, som altid forholder os etisk forsvarligt til vækststrategier, og er der noget, erhvervslivet er optaget af, er det bæredygtige og ansvarlige løsninger.

Borgerlige, men også grønne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce