Bare rolig, Bjarne Bentsen, vi klarer det


Bare rolig, Bjarne Bentsen, vi klarer det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: I lokalredaktør Bjarne Bentsens analyse (6/2) beskrives det, hvorledes det - efter lokalredaktørens synspunkt - må sætte DF Aabenraa i en kattepine, at jeg ikke opstiller til næste folketingsvalg, men i stedet stiller op til EU-parlamentet.

Jeg er nu ikke så bekymret. Sandheden er, at Dansk Folkepartis gode lokalforening i Aabenraa, der er dygtigt ledet af en arbejdsom formand og bestyrelse og med gode folk i byrådet, nok skal klare sig glimrende. Også uden mit navn på kandidatlisten til næste folketingsvalg. Jeg er ikke så blåøjet, at jeg tror, at det flotte resultat ved sidste valg kan tilskrives mig - selvom jeg naturligvis er beæret af redaktørens pæne ord. Men nej, resultatet bør tilskrives den imponerende holdindsats, der blev stablet på benene i DF's Aabenraa-forening. En god, stærk forening, der sagtens vil være i stand til at finde en glimrende folketingskandidat til det kommende valg.

Jeg glæder mig til, at jeg skal hjælpe med at føre folketingsvalgkamp - nu for en anden kandidat. For blot fordi jeg nu kandiderer til EU-parlamentet, så afholder det mig naturligvis ikke fra fortsat at være en del af lokalforeningen og følge dens arbejde tæt. Jeg er ikke længere væk fra foreningen end et telefonopkald. Sådan er det i dag - og sådan bliver det også i fremtiden.

Jeg er utrolig taknemmelig over for bestyrelsens, medlemmernes, byrådsgruppens og mange borgeres støtte og tillid til partiets og mit arbejde. Og jeg er urokkeligt sikker på, at der selvfølgelig opstilles en god kandidat i kredsen efter mig.

Bare rolig, Bjarne Bentsen, vi klarer det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce