Arena Aabenraa skal virkelig oppe sig


Arena Aabenraa skal virkelig oppe sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Aabenraa. 

Læserbrev: Det er lidt af en skandale, hvordan Arena Aabenraa kører sine åbningstider i cafeteriaet på Aabenraa Stadion.

Gang på gang sker det, at cafeteriaet er lukket ved træning, stævner, fodboldkampe, petanque og atletik, så udøvere, publikum og andre møder et lukket cafeteria. Er økonomien så god for Arena Aabenraa, at indtægter fra cafeteriaet hører til småtingsafdelingen? Der bliver heller ikke skiltet med åben/lukketider, så man må tage chancen, om der er åbent.

For eksempel havde AaBK for nylig en fredag aften en hjemmekamp. Der var lidt over 100 tilskuere, og igen var cafeteriaet lukket. AaBK har bolddrenge på, der plejer at få noget for deres job, og ligeledes får dommerne kaffe med tilbehør inden kampen, alt det fra Arenas cafeteria, når de har åbnet. Det er bare blevet en så dårlig service med Arenas overtagelse af et velfungerende cafeteria. Her var der åben hver dag hele ugen fra 17.00, til den sidste klub havde afsluttet. Der blev her skiltet med åbnings- og lukketider og ferie.

Her kunne Arena lære noget. Hen over sommeren, hvor der stadig er stor aktivitet, havde Arena lukket totalt ned - hele juli til midten af august.

Arena Aabenraa skal virkelig oppe sig, når der er aktiviteter på stadion, forbedre sin service og skilte, når der er lukket. Er ret sikker på, at klubberne, der har deres gang på stadion, føler et stort irritationsmoment over denne ringe service.

Så få nu cafeteriaet til at fungere optimal som før i tiden. Da fungerede det bare.

Arena Aabenraa skal virkelig oppe sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce