Vindmøller i Haved!


Vindmøller i Haved!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Historien gentager sig. Man splitter et helt velfungerende samfund i det nordlige af Tønder Kommune, men det mest groteske er næsten, at borgerne mod nord, i Esbjerg Kommune, ikke får mulighed for at komme med deres mening om vindmøller.

Det er aldrig set før i et demokratisk land som Danmark, at man ikke kan få lov til at afveje fordele og ulemper ved at placere 18 høje vindmøller i nærmiljøet.

Den teknologiske udvikling gør, at vindmøller på havet meget snart ikke vil blive dyrere at etablere end møller på land. Så derfor er det denne vej, man skal arbejde for at få alternativ energi.

Der er i hele den nordlige del af Tønder Kommune opstået uvenskaber blandt familier og naboer - ja det minder næsten om den 9. april 1940, alt sammen på grund af vindmøllerne, og for enkelte en hurtig gevinst i nærmiljøet.

Familier kan ikke mødes, fordi man har forskellig opfattelse af fordele og ulemper ved at rejse de store vindmøller i nærmiljøet.

Hvorfor lader man naboer bekrige hinanden, når opgaven ligger hos byrådet?

Hvor længe skal vi i kommunalbestyrelsen sidde og se på, uden at handle på området.

Man splitter et velfungerende samfund i nærmiljøet.

Nu er det tid til at kommunalbestyrelsen med borgmesteren i spidsen skaber ro i nærmiljøet! Tag dog ansvar, hr. Borgmester.

Vindmøller i Haved!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce