Venstres mange løgne med tal


Venstres mange løgne med tal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Den 16. maj kunne man atter læse et af Anni Matthiesens (V) læserbreve, hvori hun prøver at lokke offentligheden inden for i Lars Løkkes paradis.

For almindelige, selvtænkende individer var det dog ikke svært at finde ud af, at AM, inden hun gik til tasterne, lige havde læst i Lars Løkkes 122 siders manual til alle Venstre-kandidater, som rummer idéer til, hvordan de skal begå sig, når de vil tale/skrive noget skidt om socialdemokrater. Så derfor startede AM da også sin Venstre-forherligende svada med: "I 2015 overtog vores Venstre-regering en økonomi, der var kørt til kanten. Et underskud på 50 milliarder kroner på den offentlige saldo. Det havde den socialdemokratisk-ledede regering efterladt. Derfor måtte Venstre tage ansvar ..."

Som sædvanlig kniber det gevaldigt for især Venstrefolk at holde sig til sandheden - især når det drejer sig om tal. Hvis jeg ville opremse episoder med netop fejlagtige Venstre-tal, ville dette indlæg næppe blive optaget i JydskeVestkysten på grund af længden.

Mine postulater om Venstres løgne med tal bliver i JydskeVestkysten den 16.5 cementeret af professor i retorik, Christian Kock, med følgende citat: "Vi har en regering, der med hensyn til tal og fakta gør mange af de samme ting som Trump og hans folk. De lyver ganske vist ikke så stærkt, som han gør, men de bruger tal med videre på en måde, der i den grad kan få os til at tro på usandheder".

Venstres mange løgne med tal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce