Venskabsbyer betaler sig


Venskabsbyer betaler sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Baoding i Kina blev venskabsby med Sønderborg i 2012, og der har igennem tiden været flere gensidige delegationsbesøg.

Men der har også været kritiske røster imod delegationsrejserne i Sønderborg Kommune.

For nylig fulgte jeg op på, hvad Danfoss har fået ud af det, og er blevet meget positivt overrasket.

Project Zero har været en fantastisk inspirationskilde for Bording og andre byer, vi har tætte relationer til. Danfoss er meget på lystavlen, når kommunerne skal investere i for eksempel ny fjernvarme, men også i forhold til andre ting.

Det tætte forhold betyder rigtig meget, selvom de køber ind på samme måde som i Sønderborg via offentlige udbud. Sønderborg Kommunes udgifter til rejser mm. er efter min vurdering skønsmæssigt kommet mangefold hjem igen i form af skatter, vi har betalt direkte og indirekte. Danfoss har naturligvis også meget ud af det, så det har for alle parter været ren win-win-win.

Byer vi har tætte forhold til køber nok mere end 10 gange så meget som dem, vi ikke har tætte forhold til. Vi behøver ikke være venskabsbyer, men de personlige relationer til Sønderborg Kommunes ledelse betyder meget.

Project Zero sælger klimaløsninger. Seeing is believing, som vi siger. Det unikke ved Project Zero er at det er et partnerskab mellem det offentlige, private virksomheder og almindelige borgere. Borgerne i Sønderborg tager ansvar for vores klima og miljø. Det gør indtryk.

Venskabsbyer betaler sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce