Usmageligt


Usmageligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Igen i søndagsudgaven den 30. juni "afslører" JydskeVestkysten (JV) udvalgte firmaer, der har underskud/overskud.

Det er efter min mening totalt usmageligt at hænge (ofte små firmaer) til tørre med deres regnskabstal.

Som om det ikke er besværligt nok at drive en lille virksomhed med rigtig mange arbejdstimer. Hvem gavner disse negative oplysninger? Er det interessant at vide, at en given lille virksomhed har underskud eller mindre indtjening end sidste regnskabssår?

Om det er et APS, A/S eller andet, og at JV har ret til at afsløre disse regnskabstal, ændrer absolut ikke berettigelsen i at offentliggøre tallene.

I 2013 kostede et kvartalsabonnement på JV 1200 kroner. I 2018 kostede det 1629 kroner. ( 429 kroner = 36 procent) og nu skal det stige igen. Kunne små virksomheder stige med de procent-tal som JV, ville regnskabstallene givetvis være bedre - men sådan spiller klaveret ikke.

Stop disse artikler.

Svar fra chefredaktør Mads Sandemann, JydskeVestkysten:

Vi er i alle 13 dagblade under Jysk Fynske Medier begyndt at bringe regnskaber som led i vores lokale nyhedsformidling til abonnenterne. Vi vurderer, at regnskaberne har offentlighedens interesse, og vi kan se, at der er mange, som læser dem. Vi bringer regnskaberne uanset, om der er overskud eller underskud.

Usmageligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce