Tønder Kommune snydt igen


Tønder Kommune snydt igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Jeg skrev 16. april et læserbrev i JydskeVestkysten om Fiskbæk bro med overskriften "Nu er Tønder Kommune blevet snydt igen".

Det var om en aftale mellem Tønder Kommune og rådgivningsfirmaet Cowi, hvorom kommunaldirektør Klaus Liestmann fortæller, at begge parter er indforstået med, at de hver især har en del af ansvaret for fadæsen, hvortil jeg skriver, at Tønder Kommune jo har betalt Cowi for rådgivning, og dermed for at tage ansvaret.

Det, som JydskeVestkysten 28. juni skriver om sagen, viser endnu tydeligere, at Tønder er blevet snydt, og nu for hvor meget.

Forliget mellem Cowi og kommunaldirektør Klaus Liestmann gik ud på, at Cowi skulle lave to erstatningsprojekttegninger, og Tønder Kommune skulle betale omkostningerne ved at genetablere broen, hvilket ifølge projekttegningerne vil blive cirka 1,5 millioner kroner.

På spørgsmål til udvalgsformand Bo Jessen, om det er et rimeligt forlig, siger han, at han ikke har deltaget i forhandlingerne. Vil det sige, at en kommunaldirektør har bemyndigelse til at lave den slags forlig uden de ansvarshavende politikeres tilstedeværelse?

En såkaldt uvildig KLK rapport om nogle af kommunens problemsager, som blev forelagt og gennemgået på et ikke-offentligt møde i kommunalbestyrelsen, er, som borgmester Henrik Frandsen sagde i forbindelse med rapportens offentliggørelse i foråret 2019, et stort skulderklap til forvaltningen.

Mener borgmester Henrik Frandsen efter 28. juni at have læst JydskeVestkystens nye oplysninger i sagen stadigvæk, at forvaltningen fortjener skulderklap? - Og at Liestmanns forlig med Cowi er rimeligt?

Tønder Kommune snydt igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce