Tirpitz: Jævnlig kommunikation om parkering


Tirpitz: Jævnlig kommunikation om parkering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Tove Porskjær, Østkrogen 12, 6857 Blåvand/Østergade 66, 6700 Esbjerg
Foto: Henrik Reintoft
Debat. 

Læserbrev: Det er meget muligt, at Preben Friis-Hauge ikke er bekendt med møder holdt med naboer til museet. Vi må formode, at referaterne er tilgængelige i kommunens arkiv.

Det er ikke naboernes ansvar endsige forpligtelse at svare på udspil fra kommunen. Når det, som nedenfor beskrevet i stort omfang er sket, tjener det igen til ros.

Fra august 2017 har der været jævnlige møder, heraf seks møder i en uafsluttet række, senest d. 10. april 2019, i en fast gruppe bestående af: Thomas Jaap, direktør i Varde kommune, Claus K Jensen, direktør for Vardemuseerne, Klaus B. Fries, Naturcentret, Bjarne Fly, Vej og park, samt repræsentanter for naboerne til Tirpitz: Gert Christiansen, Peder Fjordgaard, Anne Grethe Smidt og Tove Porskjær.

Gennem hele perioden har naboerne haft fokus på at:

- Mindske generne ved naboskabet til museet: Støj, støv, trampen ind over private grunde og indkig. Et aktuelt problem er museumsgæsternes hunde, som i timevis gør og hyler i bure placeret i øst-udgangen.

- Støtte museets arbejde med at etablere en p-plads.

- Forelægge alternative muligheder, herunder den tidligere oplagsplads for sand under byggeriet og nabogrunden, Tane Hedevej 43.

Tane Hedevej 43 er den mest optimale mulighed. Den er stor, og der er kort afstand til museet ad stabil asfalteret cykel-/gangsti.

Ud over formanden består plan og teknikudvalget af andre personer: Peter Nielsen, Anders Linde, Niels Haahr Larsen, Søren Laulund, Jan Lings og Niels Christiansen. Deres synspunkter på sagen og udfordringen med parkering ved museet ser vi også frem til at høre.

Tirpitz: Jævnlig kommunikation om parkering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce