Til kamp mod kampen


Til kamp mod kampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Der er ingen tvivl om, at en god overskrift 'sælger aviser'. Og en god overskrift var det, da JydskeVestkysten forleden skrev, at 'Udvalgsformand vil tage kampen op med privatskolerne'.

Som udvalgsformand har jeg dog ingen intentioner om at tage kampen om med eller mod nogen, og konklusionen i overskriften må da også stå for journalistens egen regning.

Folkeskolen er en af grundstenene i det danske samfund, og folkeskolen er for de fleste det naturlige førstevalg. Men lige så naturligt folkeskolen er og skal være, ligeså naturligt et alternativ er privat- og friskolerne.

De fleste privat- og friskoler er ikke skabt i protest mod folkeskolerne. I Haderslev Kommune er de fleste privat- og friskoler skabt på grund af lukning - og altså i mangel - af en folkeskole.

Den pågældende artikel i JydskeVestkysten handlede i bund og grund om det stærkt faldende elevtal, der rammer skoleområdet i de kommende år. Et fald, som kan ramme alle skoler. Mange privat- og friskoler arbejder målrettet med biografreklame, annoncer og andet PR-materiale i målet om at sikre sig flest mulige elever. Mit budskab til folkeskolerne er, at de også gerne må 'reklamere' for sig selv. De har så meget godt at byde på og så meget at være stolte af.

Lad os ikke kæmpe med eller mod nogen - lad os i fællesskab kæmpe for børnene. Det fortjener de. Det er dem, der skal i fokus og dem, det drejer sig om.

Til kamp mod kampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce