Stem på os


Stem på os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Giv psykiatrien en stemme. Mere end 50 procent af vælgerne er - direkte eller indirekte - berørt af psykisk sygdom. Skal vi ikke beslutte, at vi alle stemmer på én, der vil gøre noget særligt for psykiatrien.

Sind er partipolitisk uafhængig. Ærindet er derfor ikke at agitere for bestemte partier eller lister. Vi opfordrer alle til at stemme personligt på én, der vil gøre noget særligt for psykiatrien.

Regeringen har netop offentliggjort et forslag til en reform i sundhedsvæsenet. Dette forslag sammen med klimapolitik vil givetvis komme til at fylde en del i valgkampen. Psykiatrien er stort set fraværende i forslaget til ny struktur. Yderligere en grund til at få fokus rettet på psykiatrien under valgkampen. Det er vigtigt, at vi får valgt flest mulige ind, der vil støtte deres respektive partiers psykiatriordfører. Der er plads til forbedringer i alle partier.

Psykiatrien lever af satspuljemidler, vi skal på finansloven. Politikerne skal leve op til løfterne om ligestilling af psykiatri og somatisk.

Psykiatrien er blevet økonomisk udsultet i perioden efter strukturreformen. Resultatet er, at mennesker med psykiske lidelser og deres familier bliver kastebold mellem systemerne, og dermed ikke får den hjælp de har brug for - og krav på.

I Sind deler vi bekymringen for den voksende mistrivsel blandt danskerne - ikke mindst blandt børn og unge.

Stem på os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce