Spild af 400.000 kroner


Spild af 400.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Ja at læse avis er ikke en kedelig sag. Lørdag 8. juni var der et stykke om, at kommunen spilder over 400.000 kr. på en tåbelig sag mellem en sagsbehandler og Mogens Rerup. Hvis man nu talte ordentlig til syge borger og gjorde det rette, ville der slet ikke være nogen sag.

Hele denne debat om Rerup og kommunaldirektøren plus Geil og resten af byrådet er totalt latterlig. Sig mig - er der ikke en voksen til stede i dette cirkus. Hvis de ansatte bliver syge, fordi de har diskuteret med Mogens Rerup, er de slet ikke egnet til at arbejde sådan et sted.

Det skriger til himmelen, at kommunen kan tillade sig at bruge alle de mange skattekroner på den slags tåbeligheder, når de samtidig tager hjælpen fra ældre mennesker og andre svage borger. Er der ikke et sted, vi som borger kan klage over dårlig økonomisk forvaltning af kommunens midler. Det er da på høje tid, at vores kommune bliver sat under forvaltning af nogen, som virkelig har forstand på, hvordan man bruger andre folks penge og til gavn for borgerne.

Der må da være et sted, hvor vi kan klage over personhetz og dårlig forvaltning.

Tag jer nu sammen og kom i gang med det, I er sat til, og Mogens er stemt ind af borgere i denne kommune, så indstil hetzen og kom igang med arbejdet.

Spild af 400.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce