Skal det være som i Schweitz


Skal det være som i Schweitz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Ultimative krav fører ingen steder hen, når man vil levere resultater og ikke blot slogans. Vi så det med Glistrup, en ørkenvandring. Nye Borgerlige kræver, at andre borgerlige partier skal gå ind for såkaldte ultimative krav, ellers støtter de ikke en borgerlig regering. Tør du satse på det?

Paradigmeskiftet (hjemsendelse til eget land-strategien, som er lanceret af regeringen og DF), er udtryk for konsekvent og aktiv hjemsendelse af asylsøgende og flygtninge, så de kan hjælpe deres eget land med at blive genopbygget. Det gør de ikke, når de bliver permanent boende her i Danmark. Hjem med dem, så snart det er muligt, hvad ellers?

Pernille Vermund fra Nye Borgerlige (NB) sagde i Folkehjem debatten med Kristian Thulesen Dahl, hvis de har arbejde, så må de gerne blive. Dansk Folkeparti siger: Nej, de skal hjem og hjælpe i deres eget land uanset! Hvem er det så, der er konsekvent og allerede har vist indflydelse på flygtningeområdet? Dansk Folkeparti. Så lad dig ikke narre af Pernilles løfter eller krav, de er en ultimativ død sild, når man ikke har nogen, man kan samarbejde med. I poker ville man kalde det bluff.

Og dertil kommer 77 mia. kr., som blandt andet skal tages fra pensionisterne og sygehusbehandlingerne, i NB´s bestræbelser på, at give til de rige og tage fra de fattige. Skal det være som i Schweitz - skal det virkelig?

Skal det være som i Schweitz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce