Regeringen og DF ønsker social dumping


Regeringen og DF ønsker social dumping

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: I 3F har vi desværre gang på gang kunnet dokumenterer sager på sager med virksomheder der er lige lovligt smarte i deres måde med at aflønne særligt udenlandske medarbejdere på, med løn- og arbejdsforhold der ligger langt under det organiserede arbejdsmarked, altså det der kaldes social dumping.

For blot og nævne for eksempel Facebook byggeriet i Odense, den københavnske metro, de filippinske chauffører i Padborg, letbaneprojektet i Aarhus derudover kan nævnes et alenlangt synderegister indenfor landbruget- skovbruget og gartnerier.

Siden 2015 har Skattestyrelsen hentet over 738 millioner hjem til statskassen på myndighedsindsatsen mod social dumping. Ved årets udgang er de sidste penge fra finansloven brugt. Det betyder, at det er slut med pengene til indsatsen mod social dumping hos politiet, Arbejdstilsynet og Skats, task-force.

Altså kan platugler og samvittighedsløse bagmænd slå sig løs som de behager og ikke kun bedrage den danske statskasse men også de virksomheder der følger de danske overenskomster og dansk lovgivning.

"Vi vil ikke acceptere slavelignende vilkår i Danmark, vi er enige i, at de kyniske plattenslagere, der opfører sig uanstændigt, skal stoppes" udtalte beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen efter DR-dokumentaren om slavelignende forhold i byggeribranchen.

Hver eneste gang vi i 3F har kunnet dokumenterer sager om social dumping stiller regeringens og dennes støtter i Dansk Folkeparti sig op ved håndvasken på en lang række og vasker deres hænder. Men desværre bliver det kun ved store ord og fedt flæsk (læses valgflæsk)

Ønskede regeringen og Dansk Folkeparti vitterlig og gøre noget mod social dumping, så var det for længst sket.

I 3F vil vi fortsat besøge arbejds- og byggepladser og gøre hvad vi kan for at sikrer et ordentligt dansk arbejdsmarked, for hvem skulle ellers gøre dette .... de gule fagforretninger gemmer sig jo kun bag store reklamer, men og tage kampene ude på pladserne, ja dette evner de jo heller ikke.

Regeringen og DF ønsker social dumping

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce