Pøbelvælde i Havedområdet


Pøbelvælde i Havedområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Man binder dem på mund og hånd.

Modstanderne mod 18 kæmpe havturbiner i Haved-området har på deres matrikler opsat bannere for at gøre opmærksom på deres modstand mod RVB-foreningens projekt.

I nattens mulm og mørke er åbenbart organiserede mørkemænd trængt ind på modstandernes ejendomme, hvor de har vandaliseret og ødelagt deres bannere til 1000 kroner pr. styk.

Det passer åbenbart ikke en udannet, lokal pøbel, at andre borgere offentligt udtrykker modstand mod den udemokratisk funderede RVB-forening og Vattenfalls vandaliserende projekt med disse kæmpe industrianlæg i marskens følsomme natur.

Man fristes til at betegne disse 18 kæmpe havturbiner som "kæmpe kødhakkere", når man tænker på marskens standfugle og på fugletrækkene, der to gange årligt skal flyve gennem disse monstre.

Der må være nogle mennesker, der ved, hvem denne pøbel er, som har forøvet dette uacceptable hærværk i Haved.

Denne usle pøbel og deres medvidere forsøger at knægte den frie meningsdannelse og -tilkendegivelse med udemokratiske metoder.

Hvad risikerer man mon fremover ved at udtrykke sin modstand og afsky for disse bøllers hærgen?

Situationen udstiller for os alle, hvordan nogle få vil berige sig på fællesskabets bekostning, koste hvad det vil, i et lille ellers velfungerende landsbysamfund med levedygtigt foreningsliv og enestående flora og fauna.

Dette lille velfungerende lokalsamfund er nu splittet i atomer.

Hvem vi flytte til området nu?

Her vil RVB-foreningen og Vattenfall fjerne 24 familier og opstille disse monstre i stedet. Det er ikke udvikling. Det er afvikling... men man kan ikke binde ånd.

Pøbelvælde i Havedområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce