På stemmejagt i ghettoerne


På stemmejagt i ghettoerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: I jagten på stemmer til det netop overståede folketingsvalg, blev der foretaget en hidtil uset strategi - en strategi, som vi må forvente kommer til at gentage sig ved de kommende valg.

Bevares - alle partier er selvfølgelig interesseret i at kapre stemmer op til valg, men nogle partier tager alle midler brug i kampen for stemmerne, og har desværre ingen interesse i, hvor dybtfølte disse stemmer er. Enhedslisten og De Radikale var i år på stemmejagt i landets ghettoer - altså i de områder i landet, hvor demokratiet har de ringeste vilkår og den laveste opbakning. Og blandt den gruppe i samfundet, som tror mindst på demokratiet, fandt både Enhedslisten og De Radikale en enorm opbakning - hvorfor stemmeaktiviteten i ghettoerne var rekordhøj ved dette valg.

Er det mon fordi, at en stigende majoritet af vores muslimske medborgere abonnerer på de førnævnte partiernes værdipolitik, såsom homovielser eller ligestilling mellem kønnene? Eller er det snarere fordi, at disse mennesker ønsker, at netop De Radikale og Enhedslisten står stærkt, så disse fortsat kan føre en særdeles slap udlændingepolitik, og ydermere rulle mere end de 100 fornuftige udlændingestramninger tilbage, som DF har gennemtrumfet igennem de sidste fire år - svaret må virke soleklart for enhver.

De muslimske borgere i ghettoerne har brugt deres demokratiske ret til at stemme på to partier, som ikke interesserer sig for, at de selv samme borgere ikke interesserer sig for demokratiet.

På stemmejagt i ghettoerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce