Læserbrev. Venstre må vælge


Læserbrev. Venstre må vælge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

For Dansk Folkeparti har de første halvanden år i Esbjerg Byråd været med følelsen af en lang tur op ad bakke.

Det, som vi i konstitueringen forventede, var et samarbejde i blå blok med Venstre i borgmesterstolen, har vi indtil nu oplevet som et samarbejde helt på Venstres præmisser. Vi oplever en stigende frustration i byrådsgruppen og i vort vælgerbagland.

Det kan naturligvis ikke fortsætte på den måde perioden ud. Vi oplever, at samarbejdet er godt med de to andre grupper i blå blok (De Konservative og Borgerlisten) samtidig med, at vi føler os som tilskuere til en Venstrebejlen til den røde side i byrådet. Selv ønsker som i den store sammenhæng må betegnes som småtterier, oplever vi ingen imødekommenhed for.

Vi får ikke lov til at fremstå i offentligheden som nogen, der kan godskrives for noget som helst, der kan skabe vælgersympatier. I administrationen af Marbækområdet er det et sted i forvaltningen besluttet at lukke brugerne ude med bomme, og her er det åbenbart i bogstavligste forstand en kamp fra bom til bom for igen at få genåbnet området for ældre og gangbesværede (og alle andre).

Vi er kommet dertil hvor nok er nok, og vi føler ikke, at vi har noget at miste ved at meddele Venstre, at de må vælge mellem dem, som har sikret Venstre borgmesterposten, og en fortsat leflen for den røde side. Vi står foran den anden budgetlægning ud af fire i byrådsperioden, som i oplægget bliver med nødvendige prioriteringer, der ikke hos alle vil føles behagelige.

Hvis Venstre forventer, at de kan gennemføre det sure med os og det nemme med rød blok, bliver budgetlægningen ikke nogen nem oplevelse.

Læserbrev. Venstre må vælge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce