Læn dig tilbage - togene kører faktisk helt ok


Læn dig tilbage - togene kører faktisk helt ok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Der er rigtig mange gode grunde til at stige på et DSB-tog og lade sig transportere rundt i Danmark, mens man bruger tiden, som man vil.

For langt de fleste tog kører efter planen. I årets første to måneder er DSB's kundepunktlighed 83,9 procent. Det vil sige, at 83,9 procent af passagerne i togene ankom inden for 2,59 minutter efter køreplanen. Efter yderligere tre minutter var 91,9 procent af kunderne fremme.

Men der er også perioder, hvor togene ikke kan køre efter planen, som chefredaktør Peter Orry nævnte i avisen forleden. En væsentlig årsag er, at der i disse år sker mange sporarbejder rundt om i landet. På sigt skal det bidrage til en mere stabil togdrift, når baner og signaler er renoveret og udskiftet. Men det skaber i perioder en længere og mere besværlig rejse.

Der opstår også indimellem mere akutte hændelser, så togene ikke kan køre til tiden.

I alle situationer forsøger DSB at hjælpe kunderne, så godt vi kan. Det kan eksempelvis være ved at indsætte busser, tilbyde rejsetidsgaranti efter forsinkelser eller kompensation ved store sporarbejder.

Vi er meget opmærksomme på de gener, det giver kunderne. Derfor tager vi løbende temperaturen på kundernes tilfredshed. Kunderne kvitterede i februar med 8,2 på den 10 punkt skala, der bliver målt efter. Det er et godt resultat, men også et resultat som DSB gennem forskellige indsatser konstant arbejder på at gøre bedre.

En af DSB's seneste tiltag er at fordoble antallet af billige Orange og Orange Fri-billetter til 120.000 styk hver uge fordelt over hele døgnet, hvilket giver kunderne bedre mulighed for at finde en billig billet. I togene er der gratis wi-fi, der i den seneste tid er blevet forbedret i både tog og langs togstrækningen. Desuden er der på alle større stationer 7-Eleven butikker, hvor der kan provianteres mad, drikke og læsestof til turen. Ligesom der i togene er installeret automater med kolde drikkevarer.

Togdriften er grundlæggende bedre, end den blev beskrevet på lederpladsen forleden. Derfor vil vi gerne byde Peter Orry og alle andre velkommen om bord i toget. Vi vil gøre vores bedste for at få jer frem komfortabelt og til tiden - også når det er svært. Og det går faktisk ok.

Læn dig tilbage - togene kører faktisk helt ok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce