Katastrofal lukning


Katastrofal lukning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Det er en katastrofe for hele Sydjylland, at VUC i Grindsted og Varde nu lukker. Det er et udtryk for en kortsigtet politik, som får hele Sydjylland til at fremstå som en udkant, man ikke skal bosætte sig i - eller som man skal flygte fra hurtigst muligt.

Lukningen af voksenuddannelsescentrene er et udtryk for den kortsigtede uddannelsespolitik, som et flertal i Folketinget fører i dette land. Det er også absurd at spare på disse uddannelser, hvis regeringen rent faktisk mener, at man skal udflytte offentlige institutioner til det øvrige Danmark. For hvem tør at bosætte sig et sted, hvor uddannelsespladserne og byerne lukker ned.

Konsekvenserne af lukningen af VUC i Grindsted og Varde er derfor langt større end de helt tydelige signaler, man nu fra politisk side sender om ikke at prioritere uddannelsen af ufaglærte voksne i de såkaldte yderområder.

Det er som rektor for VUC Vest i Esbjerg, Frants Regel, kalder det skidt for de unge og voksne i Sydvestjylland, at afdelingerne i Varde og Grindsted lukker. Som jeg ser det, så er det skidt for hele Sydjylland. Vi har brug for politikere, der kan se mulighederne i Sydjylland som porten til Europa. Den direkte adgang til vores nabo i syd. Jeg vil derfor opfordre alle til at støtte de partier, som vil investere mere i uddannelse i vores landsdel.

Katastrofal lukning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce