Haved Møllerne


Haved Møllerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Inden informationsmødet i Sæd var jeg skeptisk med hensyn til støj/påvirkning med videre af vindmøllerne, men det blev i stedet vendt til en positiv oplevelse. Vi fik en god snak både med dem, som tidligere var imod og dem der var for møllerne og fik svar på mange spørgsmål.

Eksempel: Ingen prisfald i huspriserne, ingen forandring vedrørende søvn, ingen ændringer på dyrenes adfærd, borgerne bemærker ikke støjen fra møllerne (Kun fra bilerne på hovedvejen), større sammenhold i sognene i forbindelse med nye projekter, og hvis der er skygge fra møllerne om vinteren, kan de slukkes på bestemte tidspunkter.

Vi var tæt på møllerne og var positiv overrasket over, at man stort set ikke kunne høre dem. (Man skulle helt tæt på for at høre "suset"), og så er de nye møller pænere end først antaget. (Pænere end de forfaldne huse, der efterhånden dukker op i sognene.)

Jeg håber, at alle uanset holdning fra Vodder, Brøns og Rejsby sogn kommer til debatmødet den 4. juni i Rejsby, og at vi kan diskutere møllerne i en god tone.

Husk at vi alle har et ansvar for næste generation. Vindmøllerne kan tages ned, men CO2 udslippet kan blive katastrofalt og vil tage årtier at gøre noget ved.

Haved Møllerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce