Enhedslisten - nu må vi have et svar


Enhedslisten - nu må vi have et svar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Jeg har af flere omgange noteret mig, at Enhedslisten i Haderslev har været ude og kritisere Haderslev kommunes behandling af byrådsmedlem Mogens Rerup, i forbindelse med den igangværende politianmeldelse.

Bevares, jeg finder det naturligt, at Enhedslistens lokalbestyrelse i kommunen interesserer sig for, at Mogens Rerup får en ordentlig behandling. Men i jeres iver glemmer I helt, formentligt bevidst, at forholde jer til sagens kerne - nemlig hvordan man taler til andre mennesker - og i dette tilfælde offentlige ansatte. Og da ingen andre stiller jer spørgsmålet, så gør jeg, for det har jeg længe haft lyst til.

Kan Enhedslisten bakke op om, at et byrådsmedlem foreksempel skriver følgende om offentlige ansatte, i øvrigt med navns nævnelse:

"X er et gennemført ondskabsfuldt og modbydeligt kvindemenneske". "Jeg ser X´s arbejdsmetoder som værende bevidst psykisk vold rettet mod, i dette tilfælde, psykisk svage borgere, og metoderne er derfor bevidst helbredsforværrende".

Begge citater er skrevet af Mogens Rerup og er frit tilgængeligt for en hver på Facebook - det tager vitterligt kun to sekunder at finde utallige lignende eksempler om ansatte i kommunen.

Personligt synes jeg, at ovenstående citater er urovækkende, og jeg vil til enhver tid forsvare de ansatte i kommunen for sådanne kommentarer, uanset hvem der er afsenderen, - og havde et medlem af Dansk Folkeparti skrevet noget tilsvarende, var man blevet ekskluderet.

Jeg ser frem til at høre Enhedslistens svar.

Enhedslisten - nu må vi have et svar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce