En god transportaftale for Syd- og Sønderjylland


En god transportaftale for Syd- og Sønderjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Dansk Folkeparti har sammen med regeringen netop præsenteret en transportaftale, som jeg er rigtig godt tilfreds med. I aftalen har vi sikret nogle gode initiativer for både veje og skinner i hele Danmark.

Også i Syd- og Sønderjylland har vi nogle rigtig gode ting på vej. Som nogle måske ved, indgik Dansk Folkeparti sammen med den tidligere regering flere gode aftaler på transportområdet.

Blandt andet aftalen om Togfonden, som blandt andet gik ud på at sikre hurtigere transport mellem storbyerne. I mellemtiden er der dog sket en del på det område.

For det første kunne DSB ikke levere tog, der kunne køre hurtigt nok til at overholde den såkaldte timemodel og for det andet var der problemer med finansieringen på grund af faldende oliepriser i Nordsøen.

Vi stod derfor eksempelvis med udsigten til at skulle bygge en bro over Vejle Fjord til 5-7 milliarder kroner til ingen verdens nytte!

Dansk Folkeparti har derfor - efter helt almindelig praksis - valgt at opsige forliget om blandt andet Vejle Fjord Broen i forbindelse med det kommende folketingsvalg.

I stedet har vi sammen med regeringen sikret en lang perlerække af gode ting i den nye aftale.

På motorvejen ved Kolding er trafikken tungt belastet. Især af de mange lastbiler, der passerer i området. Det løser vi nu med en udvidelse af motorvejen mellem Kolding V og motorvejskryds Kolding.

Derudover sikrer vi bedre forbindelse til Billund med en togforbindelse fra Vejle til Billund og med bedre veje.

Det er vigtigt for et område, som Billund, der både huser blandt andet Legoland og lufthavnen, at infrastrukturen virker. Det kommer den til nu.

Jeg kunne blive ved. Over hele landet bliver der nu bedre fremkommelighed på vejene. Fra Aalborg til Nykøbing Falster. Derudover sikrer vi penge til vedligeholdelse af vejene og flere penge til cyklister.

Alt i alt en rigtig god aftale for dansk infrastruktur!

En god transportaftale for Syd- og Sønderjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce