Danernes Feriepark?


Danernes Feriepark?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: I 1993 havde vi knap 4.500.000 campingovernatninger i Syddanmark og i 2018 lidt mindre, altså ingen stigning. Kapacitetsudnyttelsen på campingpladserne i 1992 var på cirka 29 procent og i 2018 cirka 17 procent. Antal campingenheder var i 1992 cirka 6000 og i 2018 cirka 12.000 campingenheder. Kilde Danmarks Statistik for Syddanmark.

At byrådet sælger Hjemsted/Danernes Verden for en slik til nu et stort ferieprojekt og ikke en oplevelsespark/attraktion, er ikke noget, der forbedrer Tønder Kommunes fremtid indenfor turismen. Tværtimod. Og tænk så også på alle de penge, kommunen har snydt borgerne for ved ikke at sælge området med den rigtige overskrift.

Vores kommune har behov for attraktioner/oplevelser, der kan tiltrække gæster, så hele området øger sin belægning. Mange turistaktører har det ikke let, da vores belægninger ganske enkelt er for lave. Belægning kan næppe øges ved at øge udbuddet af campingenheder/hytter og samtidig fjerne en attraktion, som kunne være en årsag til at besøge området.

Hele vores område har behov for attraktioner og oplevelser, der kan skabe belægning til alle aktører, kroer, hytter, campingpladser, feriecentre, hoteller, sommerhuse, private udlejninger og så videre, og dermed forbedrer hele turisterhvervet, så vi har mulighed for at forbedre vores produkter. Tirbitz og Vadehavscenteret er jo eksempler på attraktioner, der skaber efterspørgsel efter overnatning/bespisning med mere.

Kulturarv er også noget, der rejses efter. Hjemsted Banke er vel kulturarv og burde ikke forvandles til en feriepark.

Danernes Feriepark?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce