Lad os være ordentlige i 2019


Lad os være ordentlige i 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Peter Orry, ansvarshavende chefredaktør
Foto: Chresten Bergh
Leder. 

I sidste ende er alt et spørgsmål om at opføre sig ordentligt. Både over for det enkelte menneske og over for vores fællesskab. Både juridisk og moralsk. Så lad raketterne fare op med ambitionen om, at vi i 2019 vil være ordentlige.

Lad os benhårdt forfølge dem, der hvidvasker penge og snyder i skat, men lad os først kalde dem kriminelle, når de er dømt, og lad os ikke skære hele brancher over én kam.

Lad os få styr på afgørende myndigheder, så politiet rykker ud, når der har været tyve på spil, og så Skat kan kradse de penge ind, vi skylder fællesskabet.

Lad os stå fast på danske værdier. Det bør ikke kunne krænke nogen.

Lad os gøre alt for at fortsætte den jobfest, som er den bedste socialpolitik, der kan tænkes. Mennesker, der før fik hjælp, klarer nu sig selv og bidrager til at sørge for dem, der ikke kan.

Lad os smide dybt kriminelle udlændinge ud af landet og så til gengæld lade være med at udvise velintegrerede småpiger fra Vietnam.

Lad os føre en stram udlændingepolitik, der virker, men lad os stoppe med symbolpolitik som burkaforbud og en lejr til næsten en milliard kroner på en øde ø.

Lad os stoppe al snak om at forlade eller negligere de konventioner, der sikrer menneskelig værdighed. Det er historieløst. Er vi utilfredse med dem, så lad os arbejde for at ændre dem.

Lad os glo lidt mindre ned på vores telefon eller tablet og lidt mere på dem, vi er sammen med.

Lad os råbe højt, når stat og myndigheder spiller hasard med de frihedsrettigheder i Grundloven, der skal være vores samfunds kronjuveler.

Lad os mindes dem, vi mister i 2019, så respektfuldt, som vi gjorde med prins Henrik, Kim Larsen og de andre, der sagde farvel i 2018.

Lad os få en valgkamp, hvor politikerne taler ordentligt til og om hinanden.

Fraset sidstnævnte punkt, der selvfølgelig kun er nævnt for sjov, er alt det øvrige muligt. Så lad os være ordentlige i 2019. Hver for sig og sammen.

Rigtig ordentligt nytår.

Så lad raketterne fare op med ambitionen om, at vi i 2019 vil være ordentlige. Hver for sig og sammen.

Lad os være ordentlige i 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce