Millioner til offshore


Millioner til offshore

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvikling: Vækstforum satser stort på nye arbejdspladser i offshorebranchen – både indenfor olie-gas og vind.

Syddansk Vækstforum satser stort på offshorebranchen i Esbjerg-området og har besluttet at støtte to nye projekter med 27 millioner kroner.

– Offshorebranchen har stor betydning for fremtidens erhverv i Region Syddanmark. Branchen har gennem tiden formået at vokse og omstille sig efter efterspørgslen på energi. Med disse projekter sætter vi turbo på udviklingen. Vi forventer, at det vil skabe mange jobs i offshorebranchen, som er solidt forankret i Esbjerg. Vi skal sikre, at det store potentiale indenfor offshore udnyttes fuldt ud, siger regionsrådsformand og formand for Syddansk Vækstforum Carl Holst (V).

– Med 27 mio. kr. fra Vækstforum, får offshorebranchen en enestående chance for at styrke sammenhængskraften mellem de vigtige aktører i branchen. Offshorebranchens store styrke hænger i høj grad sammen med myndighedernes og erhvervslivets evne til at løse udfordringer i fællesskab. Nu har vi samlet over 40 offentlige og private aktører i dette projekt, som vil omhandle ny teknologi, offshore vindsektor, uddannelse, flere leverandører, rekruttering til branchen m.m., siger borgmester i Esbjerg Kommune Johnny Søtrup (V).

Millioner til offshore

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce