Hundredevis af teleansatte på vej til Sønderborg

Callcenter TDC i Sønderborg.
Foto: Soren Gylling

Hundredevis af teleansatte på vej til Sønderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TDC rykker kundeservice-medarbejdere over i et andet firma, som placerer folk i Sønderborg og London. Det skal give branchens bedste kundeservice, lyder det.

650 medarbejdere i TDC's kundeservice kommer fra udgangen af 2015 til at sidde i Sønderborg.

Det sker, når telegiganten outsourcer opgaven med kundeservice til virksomheden Sitel. Omkring 800 medarbejdere i TDC's kundesupport får dermed ny arbejdsgiver til efteråret.

Aftalen betyder, at cirka 800 medarbejdere i København, Aarhus og Sønderborg 6. oktober overflyttes til at være ansat i Sitel. Det er hen mod hver tredje i TDC's kundeservice og primært ansatte i support, som yder praktisk hjælp til kunderne med eksempelvis opsætning, fejlretning og spørgsmål om regninger. Omkring 350 af medarbejderne sidder allerede i dag i Sønderborg, men det tal stiger til 650.

Alle medarbejdere fortsætter umiddelbart på uændrede løn- og ansættelsesvilkår.

Der er dog ingen garantier for, at medarbejderne i København og Aarhus vil have lyst til at flytte til Sønderborg, og det kan komme til at betyde nyopslåede stillinger i Sønderborg. Mange af medarbejderne på centret i dag er unge deltidsansatte.

- Det er rigtigt, at vi forventer at i udgangen af 2015 sidder der 150 i London og resten i Sønderborg. Alle medarbejdere bliver selvfølgelig tilbudt at flytte med, men vi er klar over, at der er en del, der af forskellige årsager ikke kan eller vil flytte med. Dem prøver vi at finde anden beskæftigelse til i TDC eller Sitel. Når folk så for eksempel stopper i forbindelse med studiestart dette eller næste efterår, så vil man ikke genbesætte de stillinger i København, men i stedet i Sønderborg, siger Jens Aaløse.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Sitels ledelse.

Fakta
Bliver ansat i gigant

I Sønderborg omfatter den nye aftale medarbejdere i det TDC-ejede CCE (Contact Center Europe) på Ellegårdsvej. Af de 800 medarbejdere, som aftalen drejer sig om, sidder 350 allerede i Sønderborg.

  • Omkring 300 har arbejdssted i Aarhus, et par stykker i Odense og i omegnen af 100 sidder i København


  • Sitel venter, at der ved udgangen af 2015 vil være ca. 150 TDC-supportere i afdelingen i London. medarbejderne er typisk danskere bosiddende i England. Resten skal sidde i Sønderborg.


  • Sitel er amerikansk ejet, kom til Danmark i 2002 og har i dag cirka 100 ansatte i sin afdeling i København.


Hundredevis af teleansatte på vej til Sønderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce