Vorbasse-tyve fik stadfæstet deres dom

Et par fra Vorbasse har fået stadfæstet deres dom for en stribe tilfælde af indbrud og hæleri. Arkivfoto.

Vorbasse-tyve fik stadfæstet deres dom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Par har i Vestre Landsret fået stadfæstet deres fængselsstraf for en stribe tilfælde af indbrud og hæleri.

Vorbasse: Et tidligere kærestepar bestående af en 31-årig kvinde og en 30-årig mand har ved Vestre Landsret fået stadfæstet deres domme for hæleri, indbrud og narko.

Sagen tog sin begyndelse for to år siden, da en kvinde, som netop var blevet udsat for indbrud på sin bopæl i Billund, tippede politiet om, at en mand havde sat flere legoæsker til salg via sociale medier. Kvinden genkendte nogle af æskerne som dem, der var blevet stjålet fra hendes bopæl.

Det fik politiet til at tage en tur til adressen, hvor den nu 31-årige kvinde og 30-årige mand boede, og det viste sig, at der var masser af gode ting at finde på adressen. Her lykkedes det nemlig betjentene at finde tyvekoster fra indbrud begået i Vandel, Bække, Bredsten og Hejnsvig.

I alt 28 tyvekoster blev fundet på adressen, og da tingene blev vist frem i offentligheden, fik politiet adskillige henvendelser fra folk, som genkendte deres ting. Teleoplysninger afslørede samtidig, at mandens telefon havde befundet sig i nærheden af gerningsstederne på tidspunkterne for indbruddene.

Stadfæstet

I december 2016 blev den nu 30-årige mand taget på fersk gerning i forbindelse med et indbrud. Det skete, da han på en adresse i Agerbæk luskede rundt i et skur med en lommelygte, da han blev opdaget. De to personer er derfor dømt for både tyveri og hæleri.

Parret blev både i byretten og nu i landsretten dømt for flere tilfælde af indbrud; blandt andet i Billund og i kiosken ved Fårup Sø ved Jelling.

Den 30-årige mand er desuden blevet dømt skyldig i narkokørsel, ligesom parret er dømt for at være i besiddelse af en mindre mængde amfetamin.

Dommen fra Retten i Kolding, som nu er blevet stadfæstet af Vestre Landsret, lød på tre måneders betinget fængsel med 80 timers samfundstjeneste og tilsyn af Kriminalforsorgen. Den 30-årige mand blev desuden idømt en bøde på 5000 kroner samt tre års ubetinget frakendelse af førerretten. De dømte skal desuden betale sagens omkostninger.

Vorbasse-tyve fik stadfæstet deres dom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce