Velkommen i Vokalias

Koret Vokalias kan til foråret fejre 40 års jubilæum. PR-foto

Velkommen i Vokalias

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted: Vokalias - det lokale voksenkor, som kaster sig ud i meget forskelligartede opgaver - fra kirke til kro, fra torv til lufthavn, fra det lokale til udland - starter nu sin nye sæson.

Det bliver en spændende en af slagsen, idet koret til foråret kan fejre jubilæum og oven i købet med den dirigent, som startede det hele for 40 år siden. Stig Møller har godt nok ikke haft koret hele vejen igennem, idet ledelse af Grindsted Musikskole også krævede noget tid, men for 11 år siden sluttedes ringen atter for koret, hvor Vok blev til Vokalias, som koret har heddet siden.

- Vi har det store ønske at prøve at finde så mange tidligere medlemmer som muligt i forbindelse med jubilæet. Alle tidligere medlemmer opfordres til at kontakte os på vokalias@gmail.com eller stigmoller@gmail.com. Koret øver hver onsdag aften kl. 19 - 21 i Musikcentralen i Grindsted - ved siden af Magion. Vi starter onsdag 5. september. Der er ikke optagelsesprøve, men Stig Møller vil meget gerne tage særlig hånd om evt. aspiranter med råd og vejledning. Er du glad for at synge, så mød bare op. Vi har kaffe på kanden til pausen, lyder det fra koret.

Velkommen i Vokalias

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce