Ungdomsskolen er klar med ny sæson

Ungdomsskolen: Der er fart på aktiviteterne i Ungdomsskolens nye sæson. Pressebillede

Ungdomsskolen er klar med ny sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er noget for de fleste, når dørene slås op til det mangfoldige efterårsprogram.

Billund: Dej, smøreolie eller spanske verber. Unge i Billund Kommune får chancen for at stikke fingrene i meget forskelligt i efteråret, hvor Ungdomsskolen står klar med efterårets program, og tilmeldingen er åben for en række særdeles forskellige fag.

I Ungdomsskolen lægges der nemlig vægt på at præsentere en bred vifte af aktiviteter, som udvikler og giver ny vinkler på læring og ikke mindst socialt samvær med andre unge. Ungdoms- og kulturskoleleder Per Weile Bak er meget tilfreds med dette års program.

- Det ligger os meget på sinde at rumme alle unge, og ligesom unge er forskellige, er behovet for indholdsmæssig bredde det også. Udover at være tydelige på vores faglighed lægger vi megen vægt på samværet, for det er i et åbent og trygt miljø, vi udvikler os bedst. Sådan er det jo for alle, men det gælder ikke mindst i ungdomsårene, siger han i en pressemeddelelse.

Der bydes ikke blot indenfor til undervisning i Ungdomsskolen. Også klubberne er klar til at tage imod, og dørene er allerede slået op til en spændende efterår. Ungdomsskolen oplevede i foregående sæson en voksende interesse for institutionens klubber med dermed øgede brugertal.

I foråret og forsommeren arrangerede Ungdomsskolen en række sessions på kommunens skoler, hvor unge blev spurgt til råds om ungeliv. Målet er, at materialet skal munde ud i nogle kvalificerede strømpile for Ungdomsskolens arbejde og tilbud, og Per Weile Bak glæder sig til at dykke ned i resultaterne.

- Det bliver spændende at få en optimeret fornemmelse af, hvad der interesserer de unge, så vi i endnu højere kan målrette vores tilbud. Omverden forandres hurtigt, og dermed også de unges virkelighed. Vores vision er at systematisere vores dialog med de unge således, at vi sammen kan skabe de bedst mulige aktiviteter - både på det faglige og sociale plan, siger han.

Sæsonens fag kan ses på www.ungbillund.dk, hvor man også tilmelder sig.

Ungdomsskolen er klar med ny sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce