Ungdoms- og kulturskolen går på opdagelse i fortid og fremtid

Søs Fenger og Pelle Emil Hebsgaard skal stå i spidsen for Ungdoms- og Kulturskolens Gallashow søndag 7. april. PR foto

Ungdoms- og kulturskolen går på opdagelse i fortid og fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billund Ungdoms- og Kulturskole tager på tidsrejse med Søs Fenger og Pelle Emil Hebsgaard, når der til april blændes op for et nyt gallashow med titlen, Tidsmaskinen. Billetter er sat til salg.

Grindsted: Søs Fenger og Pelle Emil Hebsgaard skal stå i spidsen for Ungdoms- og Kulturskolens gallashow, når de tager på en tidsrejse i "Tidsmaskinen". Det gør de søndag 7. april. Søs Fenger skal optræde sammen med musicalperformer Pelle Emil Hebsgaard. Sammen med Ungdoms- og Kulturskolen skal de tage publikum med på opdagelse i fortiden og fremtiden med dét, der bliver Ungdoms- og Kulturskolen fjerde store gallashow.

Gallashowet bliver en begivenhedsrig eftermiddag med mange forskellige aktiviteter rundt i hele Magion, og hovedværket vil endnu engang være et stort show med mange medvirkende fra Ungdoms- og Kulturskolens forskellige kor og ensembler. Showets musikalske indslag får også opbakning fra Kulturskolens teater-, billed- og ballethold, som sammen med de to solister sørger for et show i flotte rammer.

Det store show starter kl. 15, og allerede inden da vil der i foyeren fra dørene åbner klokken 14 og igen i pausen være udstillinger med Ungdomsskolen, performance og musikalske indslag fra drama- og musikskoleelever samt fernisering med Billedskolens elever.

Noget at tænke over

- Gallashow må gerne give lidt at tænke over. Da Ungdoms- og Kulturskolens sidst var værter for Gallashowet i 2017, rejste Ungdoms- og Kulturskolen jorden rundt med "Around the World". Denne gang rejser de dog ikke rundt i verden, men rundt i tiden, og derfor er titlen på årets Gallashow blevet Tidsmaskinen. Det bliver en spændende og en noget anden rejse, fortæller teamleder på Ungdoms- og Kulturskolen, Casper Jensen, i en pressemeddelelse.

- På vores historiske rejse i Tidsmaskinen går vi på opdagelse i historiebøgerne, og bliver lidt klogere på alt det, vores børn og unge beskæftiger sig med her hos os lige fra musik til kager, fra ballet til billedkunst, fra gokart til teater. Men når vi nu er i besiddelse af en tidsmaskine, kan vi ikke lade fremtiden være uopdaget, pointerer Casper Jensen.

De op til 1200 publikummer vil kunne opleve 600 aktører, heraf 60 syngende børn fra Billund Kirke, 60 dansende børn fra balletskolen og et 100 mand stort orkester, 150 unge fra Ungdomsskolen og en stor kunstudstilling i foyeren.

Billetter kan allerede nu købes på billundkultur.dk

Ungdoms- og kulturskolen går på opdagelse i fortid og fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce