Udskudt renovering rykker Vestre Skoles 50 års jubilæum tilbage til 2019

Vestre Skole fejrer 50 års jubilæum i 2019 - ikke 2020, som først meldt ud. Byggeriet er nemlig ikke gået i gang endnu. Arkivfoto

Udskudt renovering rykker Vestre Skoles 50 års jubilæum tilbage til 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestre Skoles 50 års jubilæum var egentlig skubbet til 2020, men nu er det besluttet, at det skal stå i september 2019.

Grindsted: Vestre Skoles 50 års jubilæum falder helt reelt den 1. august 2019. Det er der ingen, der kan lave om på. Det har til gengæld været lidt af et puslespil at finde ud af, hvornår jubilæet skulle holdes. Skolen står nemlig overfor en gennemgribende renovering og ville gerne vise en flot "ny" skole frem for gæsterne til jubilæet, så festlighederne blev skubbet frem til september 2020.

Sagen er nu bare den, at byggeriet er blevet rykket, fordi man fandt ud af, at der var flere dele af skolen, som trængte til en kærlig hånd, end først antaget. Politikerne har endnu ikke besluttet sig for, hvor stor renoveringen bliver - og skoleleder Vivian Møberg tør end ikke gisne om, hvornår arbejdet går i gang. Så nu bliver skolens jubilæumsfest flyttet frem til 2019 igen - helt præcist den 14. september.

- Vi havde håbet, at byggeriet ville stå færdigt i 2020, men nu bliver det måske først færdigt i 2022, og vi kan altså ikke vente så længe med at fejre et jubilæum - så bliver det jo næsten 55 års jubilæum, lyder det fra Vivian Møberg, der er ked af de mange forskellige udmeldinger.

- Set udefra kan det godt virke lidt rodet, men vi har altså styr på det, og denne beslutning står vi ved, siger hun.

Ferie i august

Planlægningen går straks i gang. Meget skal nå at falde i hak, når man inviterer mellem 1500 og 2000 gæster til jubilæumsfest i Magion.

Gamle elever skal spores, kontaktes og inviteres - og måske skal der være først-til-mølle-svar, for en årgang i dag er på cirka 70 elever.

- Vi begynder at finde frem til folk her på kontoret nu, og så må vi se, siger Vivian Møberg, der forsikrer, at også lærere og elever kommer til at mærke jubilæet i ugen op til festaftenen - hvordan er endnu ikke på plads.

- Vi har valgt at holde festen midt i september, fordi der stadig er ferie i august, og fordi det er rart lige at komme tilbage og have lidt tid til koordinering, siger Vivian Møberg, der også vil vise den knap så moderniserede skole frem til de mange tidligere elever.

- Men sådan må det være. Så må de se det, der er.

Udskudt renovering rykker Vestre Skoles 50 års jubilæum tilbage til 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce