Torsdag var de første gæster i Lego House

Det er så småt begyndt at lugte af Lego indenfor i Lego House, hvor en stor del af området dog stadig minder om en byggeplads. Foto: Alex Hermann.

Torsdag var de første gæster i Lego House

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle oplevelser i Lego House skulle gerne være færdige den 1. august. Derefter vil de blive testet frem mod åbningen den 28. september.

Billund: Torsdag formiddag var der for første gang et officielt arrangement i det nye Lego House. Det skete, da Lego offentliggjorde sit regnskab for 2016.

Der er endnu et halvt år til, at dørene bliver slået op for besøgende i Lego House, og der er da også mange ting, som stadig mangler at blive gjort - ikke mindst udenfor. Indendørs er det så småt begyndt at lugte af Lego, selvom størstedelen stadig ligner en byggeplads.

- Vi har måttet oppe os lidt for at blive klar til i dag. Vi synes, det er helt naturligt, at den slags arrangementer foregår her, så jeg håber ikke, det er sidste gang, fortæller Jesper Vilstrup, der er administrerende direktør for Lego House.

 

Klar 1. august

Det er den 28. september, at dørene officielt bliver slået op til Lego House. Det er dog ikke ensbetydende med, at dørene indtil denne dato vil være lukkede. Tværtimod vil det blive nødvendigt med besøg udefra.

- Vi arbejder efter, at alle oplevelser skal være klar den 1. august. I perioden derfra, og indtil vi åbner, vil vi køre forskellige test, hvor vi inviterer nogle folk indenfor, så vi ikke den 28. september står med et fyldt hus og nogle forlystelser, der ikke virker, siger Jesper Vilstrup.

Lego House får fire zoner for betalende gæster samt områder, hvor ikke-betalende kan opholde sig. Her vil der blandt andet være tre forskellige spisesteder. Desuden vil der i kælderen være et museum.

Torsdag var de første gæster i Lego House

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce