Tidsmaskine for musik- og billedskoleelever

Tidsmaskinen er resultatet af et fælles kunstprojekt mellem billedskolen og musikskolen i Billund. PR-foto

Tidsmaskine for musik- og billedskoleelever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge elever har i et fælles projekt skabt et projekt, der sætter fokus på tid, tanker og musik.

Billund: 20 elever fra musikskolen og billedskolen mødtes forleden for at skabe Tidsmaskinen, der er en stor fantasifuld, fremtidsmaskine, man kan gå ind i, lukke porten og tage på tidsrejse i.

Tidsmaskinen er nemlig temaet for Billund Ungdoms- og Kulturskoles store Gallashow, som vises i Magion 7. april.

Tidsmaskinen er bygget ud fra idéer og tegninger af billedskoleelever, som er blevet omsat af teknisk serviceleder på Ungdoms- og Kulturskolen, Kasper Starup. Tidsmaskinen kan styres med et panel, så man kan åbne og lukke døren og bevæge stolen.

Tidsmaskinen er også et instrument, som man kan spille og komponere musik på, seks af musikskolens elever har i samarbejde med komponist Jeppe Just og musiklærer Jannie Flyvbjerg nemlig komponeret et otte minutter langt stykke musik på Tidsmaskinen; Crazy Space.

Tværfagligt projekt

Teamleder for kreative fag i Billund Kulturskole Eva Lillegaard Hansen glæder sig over det tværfaglige kunstprojekt.

- Det giver en helt særlig dimension, når børnene først får tid til at filosofere over det tema, de skal i gang med, og det var meget inspirerende at høre børnenes tanker, siger hun i en pressemeddelelse.

De deltagende børn mødtes hos CoC Playful Minds, hvor de gjorde sig mange tanker om tid, både fortiden, nutiden og fremtiden.

Tidsmaskinen er det fjerde projekt i en række af børnekunstprojekter, hvor elever fra Kulturskolen møder professionelle kunstnere i en samskabende proces. Projekterne er et samarbejde mellem CoC Playful Minds og Billund Ungdoms- og Kulturskole.

Tidsmaskine for musik- og billedskoleelever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce