!DOCTYPE html> Socialdirektør: - Gangen skal bruges | Billund | jv.dk

Socialdirektør: - Gangen skal bruges

Aase Hansen mener modsat Billund Kommune ikke, det er tilstrækkeligt at spærre gangen af med planter. Foto: Aase Hansen

Socialdirektør: - Gangen skal bruges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den stejle gang på Frihavnen bliver nu delvist spærret af. Billund Kommune er på vej med flere tiltag for at undgå faldulykker.

Vorbasse: I forlængelse af Esther Larsens fald på den nye rampe eller stejle gang på plejecenter Frihavnen har social- og sundhedsdirektør Jan Møller Iversen onsdag været på besøg for at se på, hvad der kan gøres.

- Vi laver skilte og gule striber på gulvet, som markerer hvor hældningen begynder. Desuden bliver gangen spærret af med nogle store planter på rullehjul, siger han.

- Dem kan man jo bare skubbe væk. Er det meningen?

- Det kan man ikke, hvis man sidder i kørestol. Det er i hvert fald svært, så planterne er en hindring. Men gangarealet med rampen er et fællesareal, og vi ønsker, at det areal skal bruges. Men beboere i kørestol skal ledsages af en medarbejder, siger han og påpeger, at man ikke kan bygge på Frihavnen uden hældninger.

- Plejecentret er bygget på en skråning, men det kan fungere, hvis man bruger det på den rigtige måde, mener Jan Møller Iversen.

Udover planerne ved gangen installerer Billund Kommune en ny lift i løbet af en måned.

Derudover vil man arbejde mere med de ansatte om, hvordan faldulykker kan undgås.

Forvaltningen skal desuden aflevere en redegørelse om sagen til politikerne i voksenudvalget

Socialdirektør: - Gangen skal bruges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce