Slagter Norlyk er ikke ved at lukke: Butikkens nye bestyrer vil sælge kvalitetskød og nem aftensmad

Der er ikke så mange slagterbutikker tilbage, men der er stadig efterspørgsel efter godt kvalitetskød, siger Birgit Jørgensen. Foto: André Thorup

Slagter Norlyk er ikke ved at lukke: Butikkens nye bestyrer vil sælge kvalitetskød og nem aftensmad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50-årige Birgit Jørgensen har været ny bestyrer i Slagter Norlyk siden august. Hun vil gerne aflive rygter om, at butikken er ved at lukke. Faktisk er der bare sket nogle ændringer, så endnu flere kan få gavn af butikken.

Grindsted: Birgit Jørgensen har haft travlt siden 1. august. Travlt med at få Slagter Norlyk på Trehøjevej i Grindsted op at køre igen. Hun er nemlig ny bestyrer i butikken og vil rigtig gerne trække flere kunder ind i slagterforretningen - både dem, der elsker godt kvalitetskød, og dem, der er efter en god, nem aftensmad.

- Desværre har vi oplevet, at kunderne tror, vi er ved at lukke, men det passer altså slet ikke. Vi har fået nye åbningstider, og så har vi fået fem ugers fast ferie henover året. Vi havde ferie i uge 42, og det var herefter, vi begyndte at høre til rygterne, siger Birgit Jørgensen.

De faste ferieuger er for at personalet kan få afholdt deres ferier - på én gang.

- Så vi ikke pludselig står og mangler personale i butikken, siger Birgit Jørgensen.

Birgit Jørgensen
Birgit Jørgensen bor i Ansager med sin mand John. De har tre voksne børn på 18, 24 og 27 år og to børnebørn på tre år og fem måneder.
Birgit Jørgensen glæder sig til at tage imod endnu flere kunder hos Slagter Norlyk - også dem, der er på jagt efter en hurtig aftensmad. Foto: André Thorup
Birgit Jørgensen glæder sig til at tage imod endnu flere kunder hos Slagter Norlyk - også dem, der er på jagt efter en hurtig aftensmad. Foto: André Thorup

Dagplejer i 20 år

Åbningstiden er desuden flyttet en time, så butikken nu åbner klokken ti og lukker klokken 18 i stedet for klokken 17.

- Vi håber, at vi kan fange lidt flere kunder, som måske skal hente børn i børnehave eller er på vej hjem, forklarer Birgit Jørgensen, der i de seneste måneder har fået struktur på køledisk og føjet nye, nemme retter til, som kan købes med hjem som aftensmad.

Birgit Jørgensen kender nemlig godt ulvetimen, hvor der ikke altid er plads til at stå i køkkenet som forælder. Hun har selv tre - voksne - børn og har dertil været dagplejer i 20 år.

- Men nu hvor mine egne børn er blevet voksne, så er jeg blevet lidt mættet af at gå hjemme og vil gerne have nye input, fortæller Birgit Jørgensen.

Slagter Norlyk lever i bedste velgående, men der er sket ændringer i butikken, som for eksempel har indføt fem ugers fast ferie. Foto: André Thorup
Slagter Norlyk lever i bedste velgående, men der er sket ændringer i butikken, som for eksempel har indføt fem ugers fast ferie. Foto: André Thorup

Hun har været i et par år på Danish Crown-fabrikken i Sdr. Felding. At hun nu skal stå for Slagter Norlyk-butikken i Grindsted med to ansatte på deltid, tre ungarbejdere og tre opvaskere, glæder hun sig til.

- Det er en spændende udfordring for mig - at få skabt en god butik med en god stemning både blandt personalet og kunderne, siger Birgit Jørgensen, der også har lavet justeringer i mad-ud-af-huset-tilbuddet:

- Vi har lukket ned for tre retters menuer ud af huset, fordi der simpelthen ikke er tid til det - det blev dog gjort, før jeg begyndte, men vi har valgt at holde fast i de kolde retter som pølsebord, smørrebrød og pålægsplade, siger Birgit Jørgensen.

Slagter Norlyk er ikke ved at lukke: Butikkens nye bestyrer vil sælge kvalitetskød og nem aftensmad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce