Nye lejere åbner ny vandpibecafé og diskotek

De to unge herrer fra henholdsvis Syrien og Afghanistan vil hjælpe nattelivet på vej i Grindsted. Foto: Chresten Bergh

Nye lejere åbner ny vandpibecafé og diskotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det tidligere værtshus, Lygten, består. Nye lejere er klar med et nyt koncept, Den Glade Konge, der indebærer vandpibecafé, diskotek og bar. Gennemgribende renovering er i fuld gang.

Grindsted: To unge makkere på bare 23 og 25 år er klar med et nyt koncept i Grindsted. De har lejet lokalerne, der tidligere har huset værtshuset Lygten og er nu i gang med en gennemgribende renovering for om en lille måned at åbne Den Glade Konge, der både skal være vandpibecafé, diskotek og bar.

Zaman Feizi og Walid Imo er i fuld gang med at renovere alt fra gulv til loft.

- Her trænger til en kærlig hånd, siger Zaman Feizi, der satser på diskotek torsdag, fredag og lørdag, mens bar og vandpibecafé også holder åbent til daglig.

Nye lejere
Zaman Feizi25 år

kom til Danmark fra Afghanistan med sin familie som 5-årig.

ejer pizzeriaet Buffalo i Grindsted, som familien startede op.

har også været med til at starte en sportsbar op i Vejle.

Walid Imo

23 år

kom alene til Danmark fra Syrien som 16-årig.

har eget bilværksted og været med til at starte grønthandler og vandpibecafé op i Grindsted, som hans bror driver til daglig.

 
Walid Imo og  Zaman Feizi er klar med nyt diskotek og vandpibecafé. De to unge mænd har allerede skabt flere forretninger i lokalområdet. Foto: Chresten Bergh
Walid Imo og Zaman Feizi er klar med nyt diskotek og vandpibecafé. De to unge mænd har allerede skabt flere forretninger i lokalområdet. Foto: Chresten Bergh
Foto: Chresten Bergh

Mellemøstlig kiosk

Det betyder, at Grindsteds nuværende vandpibecafé på Jernbanegade lukker ned, og kiosken ved siden af fylder lokalerne ud i stedet for.

- Jeg har købt det hele af min bror, og så snart Den Glade Konge er klar, flytter vi det hele, forklarer Walid Imo, der sidste år i oktober var med til at åbne vandpibecaféen.

- Det største problem har fra begyndelsen været, at der ikke har været plads nok. Mange er kommet ind, men har måttet gå igen, fordi der ikke var siddepladser, forklarer Walid Imo, der påpeger, at vandpiber er tidens nye trend.

- I Tyskland er de over det hele, på caféer og diskoteker - selv på restauranter, og også i de større danske byer er det populært, siger Walid Imo, der således også vil hjælpe sin bror med at udvide butikken på Jernbanegade.

- Det bliver en mellemøstlig kiosk med flere varer og også is, slik og slushice. Det skal vi til at have på plads nu, fortæller Walid Imo, der sidste år startede sit eget bilværksted i byen, hvor han har et par ansatte.

- Jeg er der, når der er brug for det. Her i begyndelsen vil jeg være meget på diskoteket, nu hvor vi er i gang med at renovere. Hvordan det efterfølgende bliver, er ikke helt på plads endnu, men jeg kan godt lide fulde mennesker. Det er sjovt og hyggeligt, og folk her i Grindsted er venlige.

Lygten blev i 19 år drevet af Jan Jepsen Jensen, mens bygningen og værtshuset er ejet af AP Therkelsen.

 

Walid Imo og Zaman Feizi glæder sig til at åbne dørene til et helt nyrenoveret diskotek i Lygtens tidligere lokaler. Foto: Chresten Bergh
Walid Imo og Zaman Feizi glæder sig til at åbne dørene til et helt nyrenoveret diskotek i Lygtens tidligere lokaler. Foto: Chresten Bergh
Foto: Chresten Bergh

Nye lejere åbner ny vandpibecafé og diskotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce