Meny i Sdr. Omme bygger om og giver kunderne mere plads

Iver Egsgaard er gået i gang med en større ombygning og omstilling i Meny i Sdr. Omme. Foto: Jan Kronvold

Meny i Sdr. Omme bygger om og giver kunderne mere plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da SuperSpar i Sdr. Omme for fire år siden blev opgraderet til en Meny, blev det meste af butikken endevendt. Nu kommer den sidste del.

Sdr. Omme: For fire år siden valgte købmand Iver Egsgaard at forvandle sin SuperSpar-butik i Sdr. Omme til en Meny.

Det betød en større opgradering af det meste af butikken, men dog ikke alle steder. Nu kommer så den sidste del.

- Meny har været under konstant udvikling lige siden. Der er kommet flere kunder og dermed også mere omsætning. Nu er vi så kommet dertil, at vi skal have ordnet den sidste del, fortæller Iver Egsgaard.

Helt konkret betyder det, at grønt-afdelingen bliver flyttet til indgangen, og blomster-afdelingen bliver opgraderet, så den bliver mere tidsvarende.

- Den væg, der er nu mellem grønt-afdelingen og vin-afdelingen bliver væltet, og vin-afdelingen kommer til at være, hvor der er grønt i dag. Der kommer en ny ostekøler i vin-afdelingen. Det bliver virkelig flot, og vin-afdelingen bliver både større og mere overskuelig. I dag er den nærmest gemt væk, siger Iver Egsgaard.

Meny Sdr. Omme
Meny i Sdr. Omme blev for fire år siden opgraderet fra en SuperSpar.Det betød en større omstilling af butikken, og nu sker der en ny stor omstilling, der betyder at grønt-afdelingen flyttes til indgangen, og vinafdelingen indtager grønt-afdelingens plads. Vin-afdelingen bliver desuden større.

Også blomster- og slagterafdelingen bliver opdateret.

Ombygningen er færdig den 4. oktober.

Mere kølerplads

Mælke-afdelingen i Meny er 30 år gammel, så den får også en omgang, nu købmanden er i gang.

- Vi får mere kølerplads og dermed mere plads til kød, pålæg, ost, mælkeprodukter og delikatesse-varer, og så har vi ansat en ekstra i slagter-afdelingen, siger Iver Egsgaard.

Havecentret går heller ikke ram forbi den store overhaling. Her vil alt isenkram fremover blive samlet, hvilket frigør noget plads i butikken.

Blomster-afdelingen er så småt i gang med den store overhaling. Her bliver hele væggen - ud mod parkeringspladsen malet sort, og der bliver lavet helt om på afdelingen.

Flere parkeringspladser

Købmanden har i øvrigt også sørget for flere parkeringspladser. Det er sket ved, at Iver Egsgaard har lejet en del af naboens jord, der er blevet til parkeringspladser.

- I spidsbelastninger var der ingen pladser. Nu er der ialt omkring 40-45 parkeringspladser. Både foran, bagved og ved siden af Meny, siger Iver Egsgaard.

Hele ombygningen og omstillingen af Meny i Sdr. Omme skal være færdig den 4. oktober.

Meny i Sdr. Omme bygger om og giver kunderne mere plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce