Mangler du et job? Legoland søger 500 nye medarbejdere

Legoland inviterer i lighed med forrige år til jobdage, hvor man kan høre om de forskellige job i forlystelsesparken. PR-foto: Legoland

Mangler du et job? Legoland søger 500 nye medarbejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legoland søger 500 medarbejdere til den kommende sæson, som samtidig bliver fejringsåret for parkens 50-års fødselsdag.

Billund: En ny sæson i Legoland står for døren, men først skal de mange sæsonjob i forlystelsesparken besættes.

I år søger Legoland 500 nye medarbejdere, der kan ifølge parkens egne ord kan "sætte børnene i centrum og være med til at give gæsterne den bedste Legoland-oplevelse nogensinde til parkens 50-års fødselsdag i 2018".

For 12. år i træk inviterer Legoland derfor til jobdage - det sker den 19. og 20. januar, hvor alle interesserede kan komme og høre om de forskellige jobmuligheder, der er i parken, samt møde både lederne i de forskellige afdelinger og få en snak med erfarne sæsonansatte.

- Jobdage i Legoland er blevet en tradition, som vi er rigtig glade for. Det er en unik mulighed, som man sjældent får, når man søger et nyt arbejde, så jeg vil opfordre alle interesserede til at møde op og hilse på deres måske kommende arbejdsgiver og kolleger, siger HR-chef i Legoland, Bente Noringriis, via en pressemeddelelse.

At møde op til jobdagene er vigtig for at højne sin chance for et job, understreger parken:

- Vi lægger naturligvis mærke til dem, der møder op og viser interesse, så det betyder helt sikkert noget for ens chancer for at få et arbejde, tilføjer Bente Noringriis.

Legoland
Til den kommende sæson søger Legoland 500 nye sæsonmedarbejdere, og det er muligt at søge jobs i følgende afdelinger:


Forlystelser, mad og drikke, butikker, informationen og billetsalg, hotel restaurant, hotel reception, rengøring, fejer, p-vagt eller grønne områder.


Legoland har ca. 250 fastansatte medarbejdere.

Sæsonen løber fra den 24. marts til den 28. oktober 2018.

Indre legebarn

Samtidig er det også vigtigt, at man kan finde sit indre legebarn frem, hvis man gerne vil arbejde i Legoland - og det selvom man gerne vil være prinsesse, p-vagt eller stå i butik, oplyses det i pressemeddelelsen.

- De familier, som besøger Legoland, skal have en helt ekstraordinær oplevelse, og det er vores medarbejdere, der skal sørge for, at de får det. Derfor er det ekstremt vigtigt, at medarbejderne tør at lege og lever sig ind i det eventyrlige univers, børnene er i, når de besøger Legoland, siger Bente Noringriis.

Inden første arbejdsdag i Legoland kan man som ny medarbejder derfor se frem til at komme på et såkaldt wauw-kursus, hvor man lærer om børn og øver sig i, hvordan man kan interagere med gæsterne.

Jobdagene finder sted fredag den 19. januar kl. 13.00-17.00 og lørdag den 20. januar kl. 10.00-15.00 på Hotel Legoland.

Mangler du et job? Legoland søger 500 nye medarbejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce