Loppemarked i tre haller

Der er alt hvad hjertet kan begære på loppemarkedet i Billund. Pressebillede

Loppemarked i tre haller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billund Y's Men's Club fylder igen alle tre haller i Billund Idrætscenter med lopper.

Billund: Der er stor aktivitet i Billund Y's Men's Club for øjeblikket. Det skyldes forberedelserne til det store årlige loppemarked, der i år holdes lørdag 22. september fra kl. 10, hvor dørene åbnes.

Også i år er de tre haller i Billund Idrætscenter fyldt med lopper af enhver art. Udvalget er meget stort lige fra store møbler til små kopper, bøger, lamper, cykler, legetøj, julesager, afspiller og damekjoler i mange størrelser.

Som ved ethvert andet marked, handler man også om prisen, men om det er køber eller sælger, der gør den bedste handel, er uvist, Det er heller ikke det afgørende. Det vigtigste er dog, at både køber og sælger er tilfreds med handlen, og at den sluttes med et smil på læben og et glimt i øjet.

Både sælger og køber ved jo, at pengene går til gode projekter både herhjemme og ude i den store verden.

Når loppemarkedet kan gennemføres, så skyldes det, at andre organisationer, som spejderne og KFUM & KFUK giver en hånd med.

Loppemarkedet slutter kl. 14, hvorefter regnskabet gøres op. Billund Y's Men's Club håber igen i år at resultatet ligger omkring 150.000.

Klubben har i dag 45 medlemmer, og er en såkaldt blandet club, hvilket vil sige at både kvinder og mænd kan optages som medlemmer i klubben, som blev oprettet 5. maj 1973.

Loppemarked i tre haller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce