Lis og Pernille synger med DRs Underholdningsorkester i Magion

Den 22. august kan Magion præsenterer to af landets mest elskede og toneangivende sangerinder - Lis Sørensen og Pernille Rosendahl - i et utraditionelt samarbejde med Danmarks Underholdningsorkester. PR-foto

Lis og Pernille synger med DRs Underholdningsorkester i Magion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De to kendte sangerinder - Lis Sørensen og Pernille Rosendahl - mødes med Danmarks Underholdningsorkester i Magion den 22. august.

Grindsted: Centerleder i Magion, Henrik Steen-Andersen er af gode grunde ganske stolt over, at man den 22. august kan byde på to sangerinder og et orkester med det ry som Lis Sørensen, Pernille Rosendahl og DRs Underholdningsorkester kommer med.

- Med Lis Sørensen og Pernille Rosendahl med Danmarks Underholdningsorkester præsenterer vi fænomenal god dansk musik med evnen til at samle hele familien i DJS Arena, siger Henrik Steen-Andersen i en pressemeddelelse.

- Koncertdatoen er et resultat af forskellige omstændigheder, men den 22. august er lige før den officielle åbning af Trekantområdets Festuge og festugen her i Grindsted - vi håber koncerten kan være et stærkt afsæt for at få folk i byen efter de kulturelle oplevelser, uddyber eventmanager Mads Søbye Helbo.

Umage par

Lis Sørensen og Pernille Rosendahl kan lyde som et lidt umage par, men koncerten bliver faktisk et gensyn mellem de to, der arbejdede sammen i tv-udsendelsen "Toppen af poppen". Koncerten rummer både deres egne numre og fortolkninger af hinandens sange - et uddrag af to musikalske bagkataloger, der sammen spænder over flere generationer.

Det er ikke ofte man ser to af Danmarks mest elskede og toneangivende sangerinder stå sammen på scenen i en konstellation med potentiale til at forene flere generationer i en fælles musikalsk oplevelse, påpeger Henrik Steen-Andersen.

Koncerten i Magion er én af - i skrivende stund - tre koncerter med hele pakken bestående af Lis Sørensen, Pernille Rosendahl og Danmarks Underholdningsorkester.

Lis og Pernille synger med DRs Underholdningsorkester i Magion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce